Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Medium Sensitive Lamb 3kg

21,95

4 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Medium Sensitive Lamb 3kg hondenvoer is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld voor middelgrote hondenrassen met gevoelige spijsvertering of voedselallergieën. Deze voeding biedt een evenwichtige en voedzame maaltijd voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten en behoefte hebben aan een voeding die mild is voor de maag.

Wat dit voer onderscheidt, is het gebruik van lamsvlees als hoofdingrediënt. Lamsvlees is vaak licht verteerbaar en een uitstekende eiwitbron. Het bevat belangrijke voedingsstoffen en is een goede keuze voor honden met gevoelige maag- en darmstelsels. Het voer vermijdt vaak veelvoorkomende allergenen zoals tarwe, maïs en soja en bevat hypoallergene koolhydraatbronnen zoals aardappelen, rijst of erwten. Deze ingrediënten ondersteunen de spijsvertering en verminderen het risico op allergische reacties.

Daarnaast is Medium Sensitive Lamb 3kg hondenvoer vaak verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals omega-3 en omega-6 vetzuren, die de huid- en vachtgezondheid bevorderen. Het bevat ook vaak antioxidanten, vitaminen en mineralen die het immuunsysteem versterken en algemene vitaliteit bevorderen.

De verpakking van 3 kilogram biedt een handige hoeveelheid voeding voor middelgrote honden, waardoor het een praktische optie is voor dagelijks gebruik. Zoals altijd is het belangrijk om de voedingsinformatie op de verpakking te raadplegen en, indien nodig, advies in te winnen bij een dierenarts om ervoor te zorgen dat het voer geschikt is voor jouw hond, rekening houdend met zijn specifieke behoeften en gezondheidstoestand.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende