Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MADISON FRIENDS Hondenkussen l120b80cm pan groen

36,95

1 op voorraad

Madison Friends_logo

Beschrijving

Het MADISON FRIENDS Hondenkussen met de afmetingen l120b80cm in de kleur “pan groen” is hoogstwaarschijnlijk een comfortabel en stijlvol hondenkussen ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Mogelijke kenmerken kunnen zijn:

  1. Comfortabel materiaal: Gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, biedt het kussen een comfortabel ligoppervlak voor je hond om te rusten.
  2. Pan groene kleur: De kleur “pan groen” suggereert een tint die geïnspireerd is door natuurlijke groentinten, wat een rustgevende en verfrissende uitstraling kan geven aan het kussen.
  3. Ideale afmetingen: Met een lengte van 120 cm en breedte van 80 cm is het kussen geschikt voor middelgrote tot grote hondenrassen, waardoor je harige vriend voldoende ruimte heeft om comfortabel te liggen.
  4. Stijlvol ontwerp: Het kussen heeft een aantrekkelijk ontwerp  dat naadloos past in diverse interieurstijlen, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een esthetische toevoeging aan je ruimte vormt.
  5. Gemakkelijk te onderhouden: Het kussen is mogelijk ontworpen voor eenvoudig onderhoud, bijvoorbeeld door een afneembare en wasbare hoes.