Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar tuinlamp orange 10 lumen

14,50

62 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Tuinlamp Orange met 10 lumen biedt heldere en functionele verlichting voor je buitenruimte. Met een lichtopbrengst van 10 lumen produceert deze lamp een krachtig, warm wit licht dat perfect is om tuinpaden, opritten, bloemperken, terrassen en andere buitenoppervlakken te verlichten.

Wat deze solar tuinlamp bijzonder maakt, is het gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Overdag vangt het ingebouwde zonnepaneel zonlicht op en zet het om in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een interne batterij. Zodra het donker wordt, schakelt de lamp automatisch aan en verspreidt het heldere licht van de LED-lamp binnenin de lamp. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte verlichting gedurende de nacht.

De LUXFORM Solar Tuinlamp Orange is eenvoudig te installeren omdat er geen bedrading nodig is. De lamp heeft een duurzame behuizing die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het wordt geleverd met een grondpen, waarmee je de lamp stevig in de grond kunt plaatsen op de gewenste locatie in je tuin.

Deze solar tuinlamp combineert functionaliteit met stijlvol ontwerp. Het biedt niet alleen heldere verlichting voor je buitenruimte, maar voegt ook een vleugje elegantie toe. De LUXFORM Solar Tuinlamp Orange met 10 lumen is een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing om je tuin te verfraaien met krachtige en effectieve verlichting gedurende de avonduren.