Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar tuinlamp montelimar 5 lumen

7,75

27 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Tuinlamp Montelimar met 5 lumen biedt een subtiele en sfeervolle verlichting voor je tuin. Met een lichtopbrengst van 5 lumen produceert deze lamp een zacht, warm wit licht dat perfect is om paden, opritten of bloemperken te markeren. Deze lamp maakt gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie, wat betekent dat hij gedurende de dag zonne-energie opvangt met behulp van het ingebouwde zonnepaneel.

De opgeslagen zonne-energie wordt ’s nachts gebruikt om de LED-lamp van stroom te voorzien, waardoor de tuinlamp automatisch inschakelt bij schemering en uitschakelt bij zonsopgang. Dit betekent dat je geen bedrading nodig hebt en dat de lamp zelfvoorzienend en energiezuinig is.

De LUXFORM Solar Tuinlamp Montelimar is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde grondpin. Hiermee kun je de lamp stevig in de grond plaatsen op de gewenste locatie in je tuin. De lamp is voorzien van een duurzame behuizing die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor buitengebruik gedurende het hele jaar.

Naast zijn praktische functie voegt deze solar tuinlamp ook een decoratief element toe aan je buitenruimte. Met zijn moderne ontwerp en zacht licht creëert de LUXFORM Solar Tuinlamp Montelimar een gezellige ambiance in je tuin, patio of terras. Het is een milieuvriendelijke en onderhoudsvrije oplossing om je buitenomgeving te verfraaien met zachte verlichting.