Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar st. tropez 5 lumen

8,75

47 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

LUXFORM Solar St. Tropez 5 Lumen is een hoogwaardige solarlamp die zorgt voor sfeervolle verlichting in je buitenruimte. Met een lichtopbrengst van 5 lumen biedt deze lamp een zacht en subtiel licht, perfect voor het markeren van tuinpaden, opritten, bloemperken of patio’s.

Wat deze lamp onderscheidt, is het gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Overdag vangt het ingebouwde zonnepaneel zonlicht op en zet het om in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een interne batterij. Zodra de avond valt, schakelt de lamp automatisch aan, waardoor een warm en gastvrij licht wordt verspreid in de omgeving.

De LUXFORM Solar St. Tropez 5 Lumen is zeer eenvoudig te installeren, omdat er geen bedrading nodig is. De lamp wordt geleverd met een grondpen, waarmee je hem stevig in de grond kunt plaatsen op de gewenste locatie. De duurzame behuizing van de lamp is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor de lamp geschikt is voor buitengebruik gedurende het hele jaar.

Deze solarlamp combineert efficiënte zonne-energie met een stijlvol ontwerp. De warme en zachte verlichting van 5 lumen zorgt voor een gezellige sfeer in je tuin of op je terras. De LUXFORM Solar St. Tropez 5 Lumen biedt niet alleen praktische verlichting, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Het is een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing om je buitenomgeving te verfraaien en tegelijkertijd je energierekening te verlagen.