Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar retro bulb 3 verschillende

3,95

19 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Retro Bulb is een set van drie verschillende solarlampen met een nostalgisch en tijdloos ontwerp. Deze lampen zijn geïnspireerd op de klassieke gloeilampen, maar zijn voorzien van moderne zonne-energietechnologie voor efficiënte en milieuvriendelijke verlichting.

Elke lamp in deze set heeft een uniek ontwerp, waardoor je een gevarieerde en stijlvolle verlichting kunt creëren in je tuin, op je terras of balkon. De lampen zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonne-energie opvangen. Deze energie wordt opgeslagen in interne batterijen, en zodra het donker wordt, schakelen de lampen automatisch aan, waardoor een warm en sfeervol licht ontstaat.

Wat deze lampen aantrekkelijk maakt, is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden opgehangen aan bomen, schuttingen of pergola’s om een gezellige ambiance te creëren, of ze kunnen als tafelverlichting worden gebruikt tijdens buitenfeesten en diners. Het retro-ontwerp voegt een vleugje charme toe aan elke buitenruimte.

De LUXFORM Solar Retro Bulb-lampen zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen bedrading. Ze zijn voorzien van duurzame behuizingen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Door te kiezen voor deze solarlampen draag je niet alleen bij aan een sfeervolle buitenomgeving, maar ook aan een duurzamere levensstijl dankzij hun energiezuinige werking.