Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar metal torch jersey

14,75

Uitverkocht

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Metal Torch Jersey is een elegante en stijlvolle solar fakkel die zorgt voor een sfeervolle verlichting in je buitenruimte. Deze metalen fakkel is ontworpen om een warm en natuurlijk vlamachtig licht te produceren, waardoor het lijkt alsof je een echte vlam in je tuin hebt.

Wat deze fakkel bijzonder maakt, is het gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Gedurende de dag vangt het ingebouwde zonnepaneel zonlicht op en zet het om in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een interne batterij. Zodra de avond valt, schakelt de fakkel automatisch aan en wordt het licht van de LED-lampen binnenin de fakkel verspreid. Dit creëert een aangename en gezellige verlichting, perfect voor het verlichten van tuinpaden, terrassen, of als decoratief element voor buitenfeesten en evenementen.

De LUXFORM Solar Metal Torch Jersey is eenvoudig te installeren en vereist geen bedrading. De fakkel heeft een metalen constructie die duurzaam en weerbestendig is, waardoor het geschikt is voor buitengebruik gedurende het hele jaar. Bovendien wordt de fakkel geleverd met een grondpin, waarmee je hem stevig in de grond kunt plaatsen op de gewenste locatie.

Deze solar fakkel combineert functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp. Het creëert niet alleen een warme en gastvrije sfeer in je buitenruimte, maar voegt ook een vleugje elegantie en luxe toe. De LUXFORM Solar Metal Torch Jersey is een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing om je tuin of terras te verfraaien met prachtige verlichting.