Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar grondspot avignon 5 lumen

6,75

19 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Grondspot Avignon met 5 lumen biedt functionele en sfeervolle verlichting voor je buitenruimte. Met een lichtopbrengst van 5 lumen produceert deze grondspot een zacht, warm wit licht dat perfect is om tuinpaden, opritten, terrassen of andere buitenoppervlakken te verlichten.

Wat deze grondspot uniek maakt, is het gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Overdag absorbeert het ingebouwde zonnepaneel zonlicht en zet het om in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een interne batterij. Zodra het donker wordt, schakelt de grondspot automatisch aan en verspreidt het licht van de LED-lamp binnenin de spot. Dit zorgt voor een aangename en functionele verlichting gedurende de nacht.

De LUXFORM Solar Grondspot Avignon is eenvoudig te installeren omdat er geen bedrading nodig is. De spot heeft een stevige behuizing die bestand is tegen belasting, zodat je er zonder zorgen overheen kunt lopen of er lichte objecten bovenop kunt plaatsen. De spot wordt geleverd met een grondpen, waarmee je hem stevig in de grond kunt plaatsen op de gewenste locatie.

Deze solar grondspot combineert efficiënte zonne-energie met praktisch ontwerp. Het biedt niet alleen functionele verlichting voor je buitenruimte, maar voegt ook een vleugje sfeer toe. De LUXFORM Solar Grondspot Avignon is een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing om je tuin of terras te verfraaien met heldere en subtiele verlichting gedurende de avonduren.