Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar cala dor tuinlamp

6,75

28 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Cala Dor Tuinlamp is een elegante en energiezuinige buitenlamp die je tuin, terras of oprit verlicht met behulp van zonne-energie. Deze tuinlamp combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor het zowel een praktische als decoratieve toevoeging is aan je buitenruimte.

Deze solar tuinlamp maakt gebruik van een geïntegreerd zonnepaneel dat overdag zonlicht opvangt en omzet in elektriciteit. Deze opgeslagen energie wordt ‘s nachts gebruikt om de heldere LED-verlichting van de lamp te voeden. Hierdoor biedt de Cala Dor tuinlamp een warm en sfeervol licht dat zorgt voor een gezellige ambiance in je tuin.

Wat deze tuinlamp onderscheidt, is het moderne ontwerp. De lamp heeft een strakke en slanke vormgeving die naadloos past bij verschillende buitenstijlen. Het is ideaal voor het verlichten van tuinpaden, bloemperken, opritten of andere delen van je tuin die extra verlichting nodig hebben.

Een van de voordelen van de LUXFORM Solar Cala Dor Tuinlamp is de eenvoudige installatie. Omdat het op zonne-energie werkt, is er geen gedoe met bedrading en elektriciteitsaansluitingen. De lamp wordt geleverd met een grondpin, waarmee je hem stevig in de grond kunt plaatsen op de gewenste locatie.

Deze solar tuinlamp is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is het geschikt voor buitengebruik gedurende het hele jaar. Kortom, de LUXFORM Solar Cala Dor Tuinlamp biedt niet alleen praktische en energiezuinige verlichting, maar voegt ook een vleugje stijl en elegantie toe aan je buitenomgeving.