Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUXFORM Solar cala dor tafellamp

6,75

72 op voorraad

Luxform_logo

Beschrijving

De LUXFORM Solar Cala Dor Tafellamp is een elegante en praktische aanvulling voor elk buitenruimte. Deze tafellamp combineert verfijnd design met moderne zonne-energietechnologie, waardoor het zowel functioneel als stijlvol is.

Met een ingebouwd zonnepaneel absorbeert de Cala Dor tafellamp overdag zonlicht, dat wordt omgezet in elektriciteit en opgeslagen in een interne batterij. Zodra het donker wordt, schakelt de lamp automatisch aan en verspreidt het warme en sfeervolle LED-licht. Dit zorgt voor een gezellige ambiance op je terras, balkon of tuin.

Het ontwerp van de tafellamp is eigentijds en minimalistisch, waardoor het naadloos past bij verschillende buitenstijlen. De lamp is draagbaar en kan gemakkelijk worden verplaatst, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten zoals diners, feestjes of gewoon om ’s avonds te genieten van een rustige buitenomgeving.

Een groot voordeel van de LUXFORM Solar Cala Dor Tafellamp is de eenvoudige installatie. Omdat het op zonne-energie werkt, is er geen gedoe met bedrading en is het milieuvriendelijk. De lamp is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat het geschikt is voor buitengebruik gedurende het hele jaar.

Kortom, de LUXFORM Solar Cala Dor Tafellamp biedt niet alleen praktische verlichting voor je buitenruimte, maar voegt ook een vleugje elegantie en warmte toe. Het maakt van je buitenruimte een aangename plek om ’s avonds te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, zonder je zorgen te maken over elektriciteitskosten.