Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR OBJECTS SOLAR OBJECTS Solar pot glas l8h14 10l ww a4

4,95

145 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar pot van glas is een charmante en functionele toevoeging voor buitenruimtes, speciaal ontworpen om een warme en sfeervolle ambiance te creëren. Met een diameter van 7,5 cm en een hoogte van 9 cm, uitgerust met één warmwit (w.wit) lichtpunt, biedt deze glazen pot een subtiele en elegante verlichtingsoplossing.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Deze glazen pot maakt gebruik van geïntegreerde zonne-energietechnologie. Gedurende de dag absorbeert het zonlicht, wat ‘s avonds resulteert in automatische verlichting, zonder dat externe stroomvoorziening nodig is.
  2. Elegant design: De combinatie van glas en het warmwitte lichtpunt geeft een tijdloze en verfijnde uitstraling, waardoor het een decoratief element wordt voor terrassen, tuinen, balkons en andere buitenruimtes.
  3. Warmwit licht: De enkele warmwitte lichtbron zorgt voor een zachte en uitnodigende gloed, waardoor een rustgevende en gezellige sfeer wordt gecreëerd, perfect voor avonden buiten.
  4. Compact formaat: Met zijn compacte afmetingen is deze solar pot ideaal voor plaatsen waar ruimte beperkt is, terwijl het toch voldoende licht en stijl biedt voor diverse buitenomgevingen.

Of je nu een subtiel accent wilt toevoegen aan je buitenruimte, een ontspannen sfeer wilt creëren of op zoek bent naar een decoratief en functioneel verlichtingsstuk, de LUMINEO SOLAR OBJECTS Solar pot van glas met warmwit licht biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing.