Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar ledbol d8h11cm4l warm wit a4

2,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar ledbol is een compacte en sfeervolle verlichtingsoplossing voor diverse buitenruimtes. Met een diameter van 8 cm, een hoogte van 11 cm en uitgerust met 4 warmwitte (warm wit) LED-lichtpunten, biedt deze ledbol zowel charme als functionele verlichting.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Deze ledbol maakt gebruik van geïntegreerde zonne-energietechnologie. Door overdag zonlicht te absorberen, schakelt de bol ‘s avonds automatisch in, zonder de noodzaak van externe stroomvoorziening.
  2. Elegant ontwerp: Met zijn sfeervolle warmwitte lichtpunten en compacte formaat is de ledbol een esthetische toevoeging aan terrassen, balkons, tuinen of andere buitenomgevingen.
  3. Warmwit licht: De 4 warmwitte LED-lichtpunten creëren een zachte en uitnodigende verlichting, ideaal voor het verfraaien van kleine ruimtes, het creëren van een intieme sfeer of het markeren van specifieke gebieden.
  4. Veelzijdige ophanging: Dankzij het hangende ontwerp van de ledbol kan deze gemakkelijk worden opgehangen aan bomen, pergola’s, tenten of andere geschikte structuren, waardoor flexibiliteit in plaatsing en decoratie mogelijk is.

Of je nu een vleugje sfeer wilt toevoegen aan je buitenruimte, een accent wilt plaatsen of gewoon op zoek bent naar een compacte verlichtingsoplossing, de LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar ledbol met warmwit licht biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en energie-efficiëntie.