Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar hanglamp d8h14 4l w.wit

2,25

144 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar hanglamp combineert functionaliteit met een elegant ontwerp, ideaal voor het verlichten en verfraaien van diverse buitenruimtes. Met een diameter van 8 cm en een hoogte van 14 cm biedt deze hanglamp een subtiele en stijlvolle verlichtingsoplossing.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Uitgerust met geavanceerde zonne-energietechnologie, laadt deze hanglamp overdag op door zonlicht te absorberen, waardoor het ‘s avonds automatisch een warmwitte (w.wit) gloed verspreidt zonder externe stroomvoorziening.
  2. Elegant design: Het ontwerp van de hanglamp is zowel functioneel als esthetisch, waardoor het een verfijnde toevoeging is aan je buitenruimte, of het nu een terras, balkon, tuin of veranda is.
  3. Warmwit licht: Met vier warmwitte lichtbronnen biedt de hanglamp een sfeervolle verlichting die een gezellige en uitnodigende ambiance creëert tijdens de avonduren.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het hangende ontwerp kan de lamp gemakkelijk worden opgehangen aan een geschikte haak, ketting of ander oppervlak, waardoor flexibiliteit en aanpasbaarheid in plaatsing mogelijk zijn.