Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS SOLAR HANGING LIGHTS Solar lantaarn d20h30cm wit

8,95

26 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS in wit zijn stijlvolle en functionele lantaarns die perfect zijn voor het verlichten en verfraaien van je buitenruimtes zoals tuinen, patio’s en balkons. Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze witte lantaarn een tijdloze esthetiek die moeiteloos kan worden geïntegreerd in verschillende decoratiestijlen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Deze lantaarn maakt gebruik van geïntegreerde zonnepaneeltechnologie. Gedurende de dag absorbeert het zonlicht en slaat het op, wat ‘s nachts een automatische verlichting mogelijk maakt zonder dat er externe stroomvoorziening nodig is.
  2. Stijlvol ontwerp: De witte afwerking geeft een frisse en moderne uitstraling, waardoor de lantaarn een elegant en verfijnd accent wordt voor elke buitenruimte.
  3. Duurzaam en weerbestendig: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, is deze lantaarn ontworpen voor langdurig gebruik buitenshuis zonder aan esthetiek of functionaliteit in te boeten.
  4. Eenvoudige ophanging: Dankzij het hangende ontwerp kan deze lantaarn eenvoudig worden opgehangen aan een haak of ketting, waardoor flexibele plaatsing en positionering mogelijk zijn.