Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS SOLAR HANGING LIGHTS Ledsnoer lampion 8l/l3.5m wt bo a3

9,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker lamp is een elegant en functioneel verlichtingselement, speciaal ontworpen om je tuin, oprit, paden of bloembedden te verlichten. Gemaakt van roestvrij staal (rvs) met een hoogte van 24 cm en voorzien van één warmwit (ww) lichtpunt, biedt deze steker lamp een moderne en energiezuinige verlichtingsoplossing.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: De steker lamp maakt gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Tijdens zonovergoten uren absorbeert het zonlicht, wat ‘s avonds resulteert in automatische verlichting, zonder dat externe stroomvoorziening nodig is.
  2. Modern en duurzaam ontwerp: Vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, biedt deze steker lamp een combinatie van stijl en duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en langdurig gebruik buitenshuis.
  3. Warmwit licht: De enkele warmwitte lichtbron creëert een zachte en uitnodigende sfeer, perfect voor het markeren van tuinpaden, accentueren van landschapselementen of het verlichten van specifieke gebieden in je buitenruimte.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het steker ontwerp kan de lamp eenvoudig in de grond worden geplaatst, waardoor het een flexibele en aanpasbare verlichtingsoplossing is voor diverse buitenomgevingen.

Of je nu een pad wilt verlichten, een accent wilt toevoegen aan je tuin, of een functionele lichtbron zoekt voor je buitenruimte, de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker lamp rvs 24 met warmwit licht biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en energie-efficiëntie.