Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar bulb d8h11cm a4

3,95

47 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar bulb is een elegante en energie-efficiënte verlichtingsoplossing, speciaal ontworpen voor buitenruimtes zoals tuinen, terrassen, balkons en veranda’s. Met een diameter van 8 cm en een hoogte van 11 cm biedt deze solar lamp een compacte en stijlvolle verlichtingsoplossing.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Voorzien van geïntegreerde zonne-energietechnologie, absorbeert de Solar bulb overdag zonlicht om ‘s avonds automatisch te verlichten, zonder dat er externe stroomvoorziening nodig is.
  2. Stijlvol ontwerp: Het bolvormige ontwerp van de lamp zorgt voor een moderne en verfijnde uitstraling, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan elke buitenruimte.
  3. Compact formaat: Met zijn compacte afmetingen is deze lamp ideaal voor plaatsen waar ruimte beperkt is, terwijl hij toch voldoende licht biedt voor functionele en decoratieve doeleinden.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het hangende ontwerp kan de Solar bulb gemakkelijk worden opgehangen aan een haak, ketting of ander geschikt oppervlak, waardoor flexibiliteit in plaatsing en positionering mogelijk is.

Of je nu op zoek bent naar verlichting voor een ontspannen avond, een accent wilt toevoegen aan je buitenruimte, of een milieuvriendelijke verlichtingsoplossing zoekt, de LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar bulb biedt een praktische en stijlvolle oplossing.