Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker plc d12h28cm 1l ww

9,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker is een verfijnde en effectieve manier om buitenruimtes te verlichten en te verfraaien. Met een diameter van 12 cm, een hoogte van 28 cm en uitgerust met één warmwit (ww) lichtpunt, combineert deze steker elegantie met praktische verlichting.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Deze steker maakt gebruik van moderne zonne-energietechnologie. Door overdag zonlicht te verzamelen, wordt energie opgeslagen en kan de steker ‘s avonds automatisch verlichten, zonder externe stroombronnen.
  2. Verfijnd ontwerp: Met zijn gestroomlijnde vormgeving en compacte afmetingen is de steker een subtiele, maar stijlvolle aanvulling op tuinen, paden, bloembedden of terrassen.
  3. Warmwit licht: De enkele warmwitte lichtbron produceert een zachte en gastvrije gloed, ideaal voor het verlichten van looproutes, het accentueren van landschapskenmerken of het creëren van een gezellige sfeer.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het stekerontwerp kan deze verlichtingsoplossing gemakkelijk in de grond worden geplaatst, wat flexibiliteit biedt in plaatsing en decoratie binnen diverse buitenomgevingen.

Of je nu een stukje verlichting zoekt voor je tuinpad, een subtiele sfeer wilt creëren of gewoon een esthetisch element wilt toevoegen aan je buitenruimte, de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker met warmwit licht biedt een combinatie van elegantie, functionaliteit en energie-efficiëntie.