Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar stake light l13b15h83.5cm a3

19,95

61 op voorraad

Beschrijving

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar Stake Light l13b15h83.5cm A3

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar Stake Light is een elegant en functioneel verlichtingsstuk dat speciaal is ontworpen om een sfeervolle ambiance te creëren in buitenomgevingen. Met een lengte van 13 centimeter (l13), een breedte van 15 centimeter (b15) en een hoogte van 83,5 centimeter (h83.5), biedt deze stake light een opvallende en imposante verschijning die zowel praktisch als decoratief is.

De aanduiding ‘A3′ in de productbeschrijving kan verwijzen naar een specifieke stijl, ontwerpkenmerk, kleurvariant of modelvariant van deze Solar Stake Light. Zonder verdere context kan de exacte betekenis variëren, maar het duidt waarschijnlijk op een bepaalde uitvoering of variant van het product.

De Solar Stake Light is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonlicht opvangen en omzetten in elektrische energie. Deze opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om de ingebouwde led-verlichting ’s avonds te activeren, waardoor een zachte en uitnodigende verlichting ontstaat.

Het ontwerp van de stake light is zorgvuldig vormgegeven om een balans te bieden tussen functionaliteit en esthetiek. De lange, slanke vorm van de stake light maakt het ideaal voor het verlichten van tuinpaden, bloemperken, opritten of andere buitenruimtes, terwijl het ook een decoratief element toevoegt aan de omgeving.

Dankzij zijn imposante hoogte, effectieve zonne-energietechnologie en stijlvolle design, biedt de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar Stake Light een betrouwbare en energiezuinige verlichtingsoplossing voor buiten. Het combineert functionaliteit met esthetiek, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor elke buitenruimte die een vleugje sfeer en verlichting kan gebruiken.