Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES SOLAR GARDEN STAKES Solar steker glas d15h14cm15l ww

16,95

49 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker van glas is een elegante en functionele toevoeging aan elke buitenruimte. Met een diameter van 15 cm, een hoogte van 14 cm en voorzien van 15 warmwitte (ww) lichtpunten, combineert deze steker esthetiek met praktische verlichting.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: De steker maakt gebruik van geïntegreerde zonne-energietechnologie. Tijdens zonlicht absorbeert het apparaat energie, wat ‘s avonds zorgt voor automatische verlichting zonder externe stroombron.
  2. Elegant design: De glazen behuizing van de steker zorgt voor een subtiele en verfijnde uitstraling, waardoor het een mooie decoratieve toevoeging is voor tuinen, terrassen en paden.
  3. Warmwit licht: Met 15 warmwitte lichtpunten verspreidt de steker een zachte, uitnodigende gloed die ideaal is voor het verlichten van looproutes, bloembedden of andere buitenruimtes.
  4. Eenvoudige plaatsing: Dankzij het stekerontwerp kan dit verlichtingsaccessoire eenvoudig in de grond worden geplaatst, waardoor het flexibel en veelzijdig is in gebruik en positionering.

Of je nu een subtiele sfeer wilt creëren, een pad wilt markeren of gewoon een esthetisch element aan je buitenruimte wilt toevoegen, de LUMINEO SOLAR GARDEN STAKES Solar steker van glas met warmwit licht biedt een harmonieuze mix van functionaliteit en design.