Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO GARDEN GARDEN Solar tuinspot l25cm 1l w.wit

9,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO GARDEN Solar tuinspot is een stijlvolle en praktische verlichtingsoplossing ontworpen om je buitenruimte te accentueren of te verlichten. Met een hoogte van 25 cm en voorzien van één helder warmwit (w.wit) lichtpunt, biedt deze tuinspot zowel functionaliteit als esthetiek.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: De tuinspot maakt gebruik van geavanceerde zonne-energietechnologie. Door gedurende de dag zonlicht te absorberen, schakelt de spot ‘s avonds automatisch in, zonder dat externe stroomvoorziening vereist is.
  2. Stijlvol ontwerp: Met een moderne uitstraling en een hoogte van 25 cm voegt deze tuinspot een eigentijdse touch toe aan je buitenomgeving, of het nu gaat om het verlichten van planten, bomen, paden of andere landschapselementen.
  3. Warmwit licht: De enkele warmwitte lichtbron produceert een zachte en uitnodigende gloed, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat in je tuin, terras of oprit.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het compacte formaat en het meegeleverde montagemateriaal kan de tuinspot gemakkelijk worden geplaatst op gewenste locaties, zoals gazons, bloembedden of langs tuinpaden.

Of je nu een specifiek deel van je tuin wilt verlichten, een accent wilt toevoegen aan je buitenruimte, of gewoon op zoek bent naar een energiezuinige verlichtingsoplossing, de LUMINEO GARDEN Solar tuinspot l25cm met warmwit licht biedt een combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid.