Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Luipaard+piep plat l35cm

5,75

1 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

“Duik in het avontuur van wilde speeltijden met ons Luipaard+piep plat l35cm speeltje, speciaal ontworpen om het jachtinstinct van jouw kat of kleine hond te stimuleren! Met zijn levensechte luipaardontwerp en een lengte van 35 centimeter biedt dit platte speeltje niet alleen een aantrekkelijke prooi, maar ook een knuffelbare metgezel.

De subtiele piep in het speeltje voegt een extra dimensie toe aan het plezier, waardoor het onweerstaanbaar wordt voor nieuwsgierige huisdieren. Het platte ontwerp is ideaal voor sluipende bewegingen en biedt urenlange entertainment, of het nu gaat om speelsheid alleen of interactie met jou als eigenaar.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is dit luipaardspeeltje niet alleen duurzaam, maar ook veilig voor jouw geliefde huisdier. Het voldoet aan de natuurlijke behoeften van katten en kleine honden, terwijl het een vleugje wilde flair toevoegt aan hun speelomgeving.

Breng het jachtinstinct van jouw huisdier naar voren en bezorg ze urenlang plezier met het Luipaard+piep plat l35cm speeltje – de perfecte metgezel voor avontuurlijke speelmomenten!.