Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Lijn BR Xcellence paniekhaak 2.1 meter

11,95

Uitverkocht

BR_logo

Beschrijving

De BR Xcellence paniekhaak met een lengte van 2.1 meter in zwart is een betrouwbare en veilige optie om je paard vast te zetten of vast te maken in verschillende situaties. Deze lijn is ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten en is ideaal voor gebruik op stal, in de trailer, tijdens transport of op andere locaties waar het nodig is om je paard tijdelijk vast te zetten.

De paniekhaak biedt een snel losmaakmechanisme, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden losgemaakt in noodsituaties, waardoor het risico op letsel voor het paard wordt verminderd. Het 2.1 meter lange koord geeft je voldoende ruimte om je paard comfortabel vast te zetten zonder dat het te strak of te kort is.

De zwarte kleur geeft een stijlvolle uitstraling en past bij verschillende uitrusting en omgevingen. Het duurzame materiaal zorgt voor langdurig gebruik en betrouwbare prestaties, zelfs bij dagelijks gebruik.

Of je nu op stal bent, onderweg bent naar een evenement of tijdens het trainen, de BR Xcellence paniekhaak biedt gemoedsrust en veiligheid, zowel voor jou als voor je paard.