Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Land Rover Defender 1:16

29,95

Uitverkocht

Bruder_logo

Beschrijving

Een Land Rover Defender in schaal 1:16 is een miniatuurmodel op schaal 1:16 dat is gemodelleerd naar de echte Land Rover Defender, een iconische off-roadauto.

Het miniatuurmodel, op schaal 1:16, zou gedetailleerde replica’s van de kenmerkende kenmerken van de Land Rover Defender vertonen. Dit omvat de herkenbare carrosserievorm, de karakteristieke grille, de koplampen, de spatborden, de wielen en andere specifieke details die de Defender uniek maken.

Afhankelijk van het model en de fabrikant, zou het miniatuurvoertuig ook functies kunnen hebben zoals werkende deuren, een gedetailleerd interieur, beweegbare wielen, en mogelijk zelfs functies zoals vering. Sommige modellen worden geleverd met aanvullende accessoires zoals reservebanden, imperials, en dakrails.

De schaal 1:16 geeft aan dat het miniatuurmodel 16 keer kleiner is dan de werkelijke Land Rover Defender. Dit zorgt voor een gedetailleerde weergave van het voertuig, maar op een kleiner formaat, wat ideaal is voor verzamelaars of liefhebbers van miniatuurmodellen.

Het Land Rover Defender 1:16 model kan zowel realistische esthetiek als speelbaarheid bieden.