Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Lamsluchtpijp 250g in zak

6,50

5 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

Lamsluchtpijp 250g in zak is een smakelijke en voedzame traktatie voor honden, verpakt in handige zakken van 250 gram. Deze lekkernijen zijn gemaakt van hoogwaardige lamsluchtpijp, waardoor ze een natuurlijke en smaakvolle keuze zijn voor honden van alle groottes. De lamsluchtpijp wordt zorgvuldig bereid en gedroogd, wat resulteert in een knapperige textuur die aantrekkelijk is voor honden.

Met de handige verpakking van 250 gram is het gemakkelijk om de traktaties te doseren en te bewaren. Lamsluchtpijp kan dienen als beloning tijdens trainingssessies, als tussendoortje, of gewoon als een speciale verwennerij voor je harige vriend. Bovendien kan het kauwen op deze traktaties bijdragen aan de mondgezondheid van je hond door het reinigen van tanden en het verminderen van tandplak.

De lamsluchtpijp is vrij van toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en biedt zo een natuurlijke en pure traktatie-optie voor hondenbezitters die streven naar kwaliteit en gezondheid in de voeding van hun huisdier. Lamsluchtpijp 250g in zak is ideaal voor eigenaren die op zoek zijn naar een heerlijke beloning om de band met hun viervoetige metgezel te versterken.