Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

KB Muizen pasta alfachloralose 2st

13,50

19 op voorraad

Beschrijving

KB Muizenpasta met alfachloralose is een krachtig middel voor de effectieve bestrijding van muizenplagen in huizen, bedrijven en andere ruimtes. Deze pasta wordt geleverd in handige porties van 2 stuks en bevat alfachloralose als werkzame stof, een effectief en snelwerkend gif dat muizen op een humane manier bestrijdt.

De pasta is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor muizen, waardoor ze deze graag eten. Na consumptie veroorzaakt alfachloralose een verstoring in het zenuwstelsel van de muizen, wat leidt tot slaperigheid en uiteindelijk tot de dood. Dit proces verloopt geleidelijk, waardoor de muizen weinig tot geen stress ervaren.

De KB Muizenpasta is gemakkelijk aan te brengen op plekken waar muizenactiviteit wordt waargenomen, zoals langs muren, in de buurt van voedselbronnen of op doorgangen van muizen. Het is belangrijk om de pasta op veilige en ontoegankelijke plaatsen te plaatsen, buiten het bereik van kinderen, huisdieren en andere niet-doelwitdieren.

Met KB Muizenpasta met alfachloralose kunt u op een effectieve en snelle manier van muizenplagen afkomen, waardoor uw leef- of werkomgeving weer veilig en schoon wordt.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende