Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

IMPRESSED Spinvrij 0.5l

15,50

7 op voorraad

Beschrijving

IMPRESSED Spinvrij 0.5 liter is een effectief en gebruiksvriendelijk product dat speciaal is ontwikkeld voor de bestrijding van spinnen en hun webben in en rondom uw huis. Deze spray biedt een snelle en efficiënte oplossing om spinnenwebben te verwijderen en nieuwe spinnenactiviteit te voorkomen.

De formule van IMPRESSED Spinvrij is ontworpen om spinnen te ontmoedigen om webben te bouwen op behandelde oppervlakken. Door de spray gelijkmatig aan te brengen op potentiële nestplaatsen van spinnen, zoals plafonds, muren, raamkozijnen en andere oppervlakken, creëert u een beschermende barrière die spinnen weghoudt.

IMPRESSED Spinvrij is eenvoudig te gebruiken: schud de fles goed voor gebruik en spray vervolgens de gewenste oppervlakken gelijkmatig in. Laat de spray drogen en u zult merken dat spinnen minder geneigd zijn om zich daar te nestelen.

Dit product is veilig te gebruiken binnenshuis en buitenshuis, mits het volgens de instructies wordt toegepast. Met IMPRESSED Spinvrij kunt u genieten van een spinvrije omgeving zonder het gedoe van spinnenwebben en hun ongewenste aanwezigheid.