Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

IMAC Imac reismand carry 60x40x40cm bl

49,95

2 op voorraad

Beschrijving

De IMAC Reismand Carry biedt een comfortabele en veilige manier om je geliefde huisdier te vervoeren. Met afmetingen van 60x40x40cm is deze reismand ideaal voor kleine tot middelgrote huisdieren en zorgt voor een gezellige omgeving tijdens het reizen.

Kenmerken:

  • Ruim en Comfortabel: De ruime afmetingen van 60x40x40cm geven je huisdier voldoende ruimte om te bewegen en zich op zijn gemak te voelen tijdens het reizen.
  • Ventilatie: De reismand is voorzien van ventilatieopeningen die zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor je huisdier voldoende frisse lucht krijgt.
  • Stevig en Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat stevigheid en duurzaamheid garandeert, waardoor de reismand bestand is tegen de uitdagingen van het reizen.
  • Handvat voor Draaggemak: Het handvat bovenop de reismand zorgt voor gemakkelijk dragen, waardoor je je huisdier moeiteloos van de ene locatie naar de andere kunt brengen.
  • Veilige Sluiting: Uitgerust met een stevige sluiting om ervoor te zorgen dat de reismand tijdens het vervoer veilig gesloten blijft.
  • Stijlvol Ontwerp: De blauwe kleur geeft de reismand een stijlvolle uitstraling, terwijl de functionaliteit behouden blijft.

Gebruiksaanwijzing: Plaats je huisdier in de IMAC Reismand Carry en sluit de stevige sluiting. Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet worden geblokkeerd en laat je huisdier wennen aan de reismand voordat je op pad gaat.

Met de IMAC Reismand Carry 60x40x40cm in het blauw kies je voor comfort, veiligheid en stijl tijdens het vervoeren van je huisdier.