Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HOBBY FIRST Sunflower feeds feeder 0.185kg

5,95

6 op voorraad

Hobby First_logo

Beschrijving

HOBBY FIRST Sunflower Feeds Feeder 0.185kg is een handig voederapparaat dat speciaal is ontworpen voor het voeren van zonnebloempitten aan tuinvogels. Met deze compacte feeder kunt u op een eenvoudige en georganiseerde manier vogels van voedsel voorzien, terwijl u tegelijkertijd een kleurrijke en levendige sfeer creëert in uw tuin.

Dit voederapparaat heeft een capaciteit van 0.185 kilogram, waardoor het perfect is voor het aanbieden van een kleine hoeveelheid zonnebloempitten. Het is ideaal voor mensen met beperkte buitenruimte of voor diegenen die hun tuin willen voorzien van meerdere voederstations.

De HOBBY FIRST Sunflower Feeds Feeder is gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal, waardoor het bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik. Het heeft een stevige constructie om vogels een stabiele plek te bieden om te eten.

Het voederapparaat is voorzien van openingen waardoor vogels gemakkelijk bij de zonnebloempitten kunnen komen. Het deksel beschermt het voedsel tegen regen en voorkomt verspilling, waardoor de pitten langer vers blijven en vogels altijd een verse en smakelijke traktatie hebben.

Met de HOBBY FIRST Sunflower Feeds Feeder kunt u een verscheidenheid aan vogelsoorten aantrekken, zoals mezen, vinken, en mussen. Het biedt u de mogelijkheid om van dichtbij te genieten van de schoonheid van wilde vogels terwijl ze zich tegoed doen aan hun favoriete voedsel.

Kortom, de HOBBY FIRST Sunflower Feeds Feeder 0.185kg is een compact en praktisch voederapparaat dat uw tuin verrijkt met de aanwezigheid van kleurrijke vogels. Het is een aantrekkelijke en handige toevoeging aan elke buitenruimte, waardoor u kunt genieten van het kijken naar vogels terwijl ze genieten van hun voeding.