Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HOBBY FIRST First wildlife ground blend

3,25

8 op voorraad

Hobby First_logo

Beschrijving

HOBBY FIRST First Wildlife Ground Blend is een zorgvuldig samengestelde mix van hoogwaardige ingrediënten, speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de voedingsbehoeften van wilde dieren in je tuin of natuurlijke omgeving. Deze blend is bedoeld om diverse diersoorten aan te trekken, variërend van vogels tot kleine zoogdieren, en biedt hen een voedzame en uitgebalanceerde maaltijd.

Deze ground blend is rijk aan diverse zaden, granen, noten en gedroogd fruit. De verschillende ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om een brede selectie aan dieren aan te trekken. Vogels zoals merels, vinken, en roodborstjes zullen genieten van de zaden, terwijl eekhoorns en andere kleine zoogdieren de noten en granen zullen waarderen. De toevoeging van gedroogd fruit voegt een extra smaakdimensie toe en kan zelfs insecten aantrekken, wat de biodiversiteit in je tuin kan verhogen.

De HOBBY FIRST First Wildlife Ground Blend is een geweldige manier om de natuur dichter bij huis te brengen en te genieten van de diversiteit aan dieren die je tuin bezoeken. Het product is ontworpen met zorg voor de behoeften van wilde dieren, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor liefhebbers van de natuur en dierenliefhebbers. Door deze blend in je tuin te plaatsen, draag je bij aan de ondersteuning van lokale fauna terwijl je geniet van het kijken naar de wilde dieren die van deze voedzame mix genieten.