Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Graszaad Herstel 1 kg

23,95

34 op voorraad

Beschrijving

Graszaad Herstel 1 kg is een hoogwaardig en effectief graszaadmengsel dat speciaal is samengesteld om kale plekken in je gazon snel en gemakkelijk te herstellen. Of het nu gaat om beschadigingen door intensief gebruik, droogte of andere omgevingsfactoren, dit graszaadmengsel biedt de ideale oplossing voor het creëren van een weelderig en gezond gazon. Hier zijn de kenmerken en voordelen van Graszaad Herstel 1 kg:

Kenmerken:

  1. Snelkiemend: Graszaad Herstel kiemt snel en efficiënt, waardoor je binnen korte tijd nieuwe grasgroei zult zien. Dit is ideaal voor het opvullen van kale plekken en het herstellen van de algehele dichtheid van je gazon.
  2. Dichte en Sterke Begroeiing: Het graszaadmengsel bevat verschillende grassoorten die zorgen voor een dichte en sterke begroeiing. Dit resulteert in een gazon dat bestand is tegen betreding, spelen en andere vormen van gebruik.
  3. Tolerantie voor Zonlicht en Schaduw: Graszaad Herstel is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken in je tuin. De diverse grassoorten zijn aangepast aan verschillende lichtomstandigheden, waardoor je overal in je tuin nieuw gras kunt laten groeien.
  4. Uniforme Groei: Het graszaadmengsel zorgt voor een uniforme groei, waardoor je een gelijkmatig gazonoppervlak krijgt. Dit draagt bij aan de esthetiek van je tuin, waardoor deze er verzorgd en aantrekkelijk uitziet.
  5. Eenvoudig te Gebruiken: Graszaad Herstel 1 kg is eenvoudig toe te passen. Je kunt het graszaad gelijkmatig over de kale plekken strooien, lichtjes inharken en vervolgens goed bewateren. Regelmatig water geven is essentieel voor een succesvolle kieming en groei.
  6. Geschikt voor Grote Oppervlakken: Met een verpakking van 1 kg is dit graszaadmengsel geschikt voor het herstellen van grote oppervlakken in je tuin. Het biedt voldoende graszaad om uitgebreide gebieden opnieuw te bezaaien, waardoor je gazon al snel weer in topconditie is.

Graszaad Herstel 1 kg biedt de perfecte oplossing voor een weelderig, groen gazon. Met dit hoogwaardige graszaadmengsel kun je kale plekken herstellen en genieten van een gezonde, sterke en mooi begroeide tuin. Geef je gazon een frisse start en laat het weer stralen met Graszaad Herstel 1 kg.