Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Graszaad Herstek 500 gr

14,95

40 op voorraad

Beschrijving

Graszaad Herstek 500 gr is de ideale oplossing voor het herstellen en vernieuwen van kale plekken in je gazon. Dit hoogwaardige graszaadmengsel is speciaal samengesteld om snel en effectief nieuwe grassen te laten groeien, waardoor je gazon er weer groen, dicht en gezond uitziet. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van Graszaad Herstek 500 gr:

Kenmerken:

  1. Snelkiemend: Graszaad Herstek is snelkiemend, wat betekent dat je binnen korte tijd nieuwe grasgroei zult zien. Dit is ideaal voor het herstellen van kale plekken na bijvoorbeeld het verticuteren, spelen of andere vormen van schade aan het gazon.
  2. Dicht en Egaal Gazon: Dit graszaadmengsel is samengesteld uit verschillende grassoorten die zorgen voor een dicht en egaal gazon. Het resultaat is een mooi en uniform gazonoppervlak dat perfect past bij de rest van je tuin.
  3. Tolerantie voor Schaduw en Zonlicht: Graszaad Herstek is geschikt voor zowel zonnige als schaduwrijke plekken in je tuin. De grassoorten zijn aangepast aan verschillende lichtomstandigheden, waardoor je overal in je tuin nieuw gras kunt laten groeien.
  4. Duurzaam en Sterk: De grassen die uit Graszaad Herstek groeien, zijn duurzaam en sterk. Ze kunnen goed tegen betreding en regelmatig maaien, waardoor je gazon er altijd verzorgd uitziet, zelfs na intensief gebruik.
  5. Eenvoudig te Gebruiken: Graszaad Herstek is eenvoudig te gebruiken. Je kunt het graszaad gelijkmatig over de kale plekken strooien, lichtjes inharken en vervolgens goed bewateren. Regelmatig water geven is essentieel voor een succesvolle kieming.
  6. Verpakking van 500 gr: Deze verpakking bevat 500 gram graszaad, wat voldoende is om aanzienlijke kale plekken te herstellen. De hoeveelheid graszaad is perfect voor kleine tot middelgrote oppervlakken in je tuin.

Graszaad Herstek 500 gr is de sleutel tot het herstel van een prachtig en dicht gazon. Met dit graszaadmengsel kun je snel en gemakkelijk kale plekken opvullen en genieten van een weelderig groen gazon. Geef je tuin een opknapbeurt en laat je gazon weer stralen met Graszaad Herstek.