Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GEVAVI Tuinklomp gardy gesloten blw mt 44

54,95

3 op voorraad

Gevavi_logo

Beschrijving

De GEVAVI Tuinklomp Gardy Gesloten BLW in maat 44 is een handige en comfortabele klomp, ideaal voor tuinwerkzaamheden en andere lichte klussen. Deze tuinklomp is gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor hij waterdicht is en gemakkelijk te reinigen. Het gesloten ontwerp beschermt je voeten tegen modder, water en vuil, waardoor je comfortabel kunt werken, zelfs in vochtige omstandigheden.

De klomp heeft een stevige zool met een grof profiel, waardoor je uitstekende grip hebt op verschillende ondergronden. Dit is vooral handig bij het werken in de tuin, waar de grond vaak ongelijk en modderig kan zijn. De klomp is ontworpen met een open hiel en een handig lipje aan de achterkant, waardoor je hem eenvoudig aan en uit kunt trekken.

Het ergonomisch gevormde voetbed van de GEVAVI Tuinklomp Gardy Gesloten BLW in maat 44 zorgt voor goede ondersteuning van je voeten tijdens het werken, waardoor je langdurig comfort ervaart. Of je nu bezig bent in de tuin, op de boerderij werkt of andere klusjes doet, deze tuinklomp biedt bescherming, grip en ondersteuning, waardoor het werken een stuk gemakkelijker en plezieriger wordt.