Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GEVAVI Laars gvrd gs91 bari s3 brn mt 42

129,95

3 op voorraad

Gevavi_logo

Beschrijving

De “GEVAVI Laars GVRD GS91 Bari S3 BRN MT 42” is een hoogwaardige veiligheidslaars die speciaal is ontworpen voor optimale bescherming en comfort in veeleisende werkomgevingen. Hier is een mogelijke omschrijving op basis van de informatie in de productnaam:

De GEVAVI Laars GVRD GS91 Bari S3 BRN MT 42 is een stevige en duurzame veiligheidslaars die voldoet aan de S3 veiligheidsnormen. Het bovenwerk van de laars is gemaakt van hoogwaardig bruin leer, dat niet alleen stijlvol is maar ook bestand tegen slijtage en verschillende werkomstandigheden. Deze laars biedt uitstekende bescherming tegen diverse gevaren op de werkvloer.

De veiligheidslaars is uitgerust met een stalen neus (S3), wat betekent dat het de tenen beschermt tegen impact en compressie. Bovendien heeft de laars antistatische eigenschappen en een energieabsorberende hak om schokken te dempen, waardoor de drager comfortabel kan blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. Het waterbestendige bovenwerk houdt de voeten droog, zelfs in vochtige omstandigheden, terwijl de antislipzool zorgt voor uitstekende grip op verschillende soorten ondergronden.

Met maat 42 is deze laars geschikt voor mensen met voeten van die specifieke maat. Of je nu werkzaam bent in de bouw, industrie, transport of andere sectoren waar veiligheidsschoeisel vereist is, deze laars biedt betrouwbare bescherming en draagcomfort gedurende de hele werkdag.

Houd er rekening mee dat de exacte specificaties en eigenschappen van dit product kunnen variëren, dus het is altijd raadzaam om de productinformatie op de verpakking of de website van de fabrikant te raadplegen voor de meest nauwkeurige en gedetailleerde informatie over de GEVAVI Laars GVRD GS91 Bari S3 BRN MT 42.