Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Gedroogde meelwormen emmer 900g

18,95

1 op voorraad

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

Gedroogde Meelwormen Emmer 900g: Een Voedzame Traktatie voor Vogels en Reptielen

De Gedroogde Meelwormen Emmer 900g biedt een royale voorraad voedzame voeding voor zowel vogels als reptielen. Meelwormen zijn een populaire keuze vanwege hun hoge proteïnegehalte en essentiële voedingsstoffen, die van vitaal belang zijn voor de gezondheid en vitaliteit van verschillende diersoorten.

Meelwormen zijn een favoriet bij diverse vogelsoorten, waaronder merels, mezen en spreeuwen. Bovendien zijn ze een veelgebruikte voedingsbron voor reptielen zoals hagedissen, schildpadden en kikkers vanwege hun rijke voedingswaarde.

Deze emmer van 900 gram biedt een ruime hoeveelheid om vogels en reptielen gedurende een lange periode te voeden. Het is gemakkelijk op te bergen en handig om mee te werken, waardoor je altijd een overvloedige voorraad bij de hand hebt.

Wat deze meelwormen bijzonder maakt, is hun voedingsrijkdom. Ze zijn rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor spiergroei en herstel. Bovendien bieden ze een goede bron van energie, wat vooral belangrijk is voor vogels tijdens het broedseizoen of voor reptielen die zich voorbereiden op de winterslaap.

Of je nu een enthousiaste vogelliefhebber bent die lokale vogels wil aantrekken of een toegewijde reptielenhouder die het beste voor zijn huisdieren wil, de Gedroogde Meelwormen Emmer 900g biedt een uitstekende voedzame oplossing. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een investering in de gezondheid van de dieren waar je om geeft.