Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Gardena Watertimer

32,95

5 op voorraad

Beschrijving

De GARDENA Watertimer wordt op de kraan aangesloten en regelt de automatische besproeiing van de tuin, bijvoorbeeld met sproeiers of een druppelsysteem zoals het Micro-Drip-System. Er kunnen besproeiingstijden van vijf tot 120 minuten worden geprogrammeerd. De watertimer begint meteen met besproeien en stopt de watertoevoer automatisch op de geprogrammeerd tijd. Voor het willekeurig toevoeren van water kan de timer ook worden ingesteld op een permanente watertoevoer. Hiervoor is geen batterij nodig.

Energievoorziening: Mechanical
Werkdruk Min 0.5 bar – Max 12 bar
Draad: Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4) of 33.3 mm (G1) draad
Besproeiingsduur 0 h 5 min – 2 h 0 min

Automatische en tijdsbesparende besproeiing. Met de GARDENA Watertimer wordt de tuin betrouwbaar en eenvoudig besproeid. Je houdt meer tijd over en je tuin is weelderig en groen, met prachtige, gezonde planten.

Eenvoudig te gebruiken. De duur van het besproeien van de GARDENA Watertimer kan worden ingesteld met de grote draaiknop. Het is heel eenvoudig.

Flexibele duur voor bewateren. De duur van het besproeien kan flexibel worden ingesteld tussen 5 en 120 minuten.

Permanente toevoer. De watertimer kan ook worden ingesteld op permanente toevoer. Hierdoor kan er altijd water worden afgetapt en zo lang als je maar wilt.

Topkwaliteit product. GARDENA’s Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.

Extra informatie

Merk

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo