Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Waterdief binnenshuis

13,95

3 op voorraad

Beschrijving

GARDENA Waterdief binnenshuis

Voor waterkranen met bruiskop

Dankzij de adapter kan het Original GARDENA System bijzonder snel los• en vastgekoppeld worden. Daarvoor hoeft alleen de perlstraalkop van de kraan te worden vervangen. Dat kan heel eenvoudig met de meegeleverde montagehulp.

De adapter voorkomt krassen op de aansluitstukken en is geschikt voor kranen met M 22 x 1 binnendraad en M 24 x 1 buitendraad.

Tips & tricks
Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze Informatiepagina’s over bewatering.

GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging. Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking.
Uw planten en gazon houdt u groen en gezond door de juiste besproeiing. GARDENA heeft uitstekende oplossingen voor besproeiing, watertransport, reiniging en schoonmaken, besproeiingspompen en automatische besproeiing. Voor nagenoeg iedere tuin heeft GARDENA een efficiënte besproeiingsoplossing

Extra informatie

Merk

DPD Shipping Product
Materiaal

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo