Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA – Wandslanghouder 60 Met Slanggeleider

72,95

2 op voorraad

Beschrijving

GARDENA – Wandslanghouder 60 Met Slanggeleider – Slanghouder – Maximale Capaciteit 60 Meter

Met de Gardena wandslanghouder 60 met slanggeleider kunt u uw tuinslang heel eenvoudig opbergen. De slang kan makkelijk af- en opgerold worden. De slanggeleider kan apart aan de wand of op hoeken worden bevestigd, net wat u het handigst vindt. Hij geleidt de slang, zodat deze gelijkmatig en netjes wordt opgerold.Een degelijke, duurzame metalen houder zorgt voor de bevestiging van de slangenhouder aan de muur. Nadat de waterkraan is dichtgedraaid, kan de slangenhouder ook worden verwijderd.

Stabiele metalen houder voor fixering aan de muur. Geïntegreerde handgreep voor het transporteren van de houder na gebruik. Afgeronde slangaansluiting voorkomt het knikken van de slang. Compleet met GARDENA kraanstukken. Aansluitbaar op het Prof-System met Prof-System kraanstuk, art. nr. 2801. Druppelstop om de slang na gebruik op te steken.

  • Voor max. 60 m 13 mm (1/2”)-slang,
  • 50 m 16 mm (5/8”)-slang of
  • 35 m 19 mm (3/4”)-slang

Garantie:
5 jaar

Tips & tricks
Wil je alles weten over bewateringsplannen op maat, automatische bewatering voor tijdens je vakantie of praktische besparingstips? Bekijk hier onze Informatiepagina’s over bewatering.

Gardena (onderdeel van Husqvarna Group) is in 1961 opgericht in Ulm, Duitsland. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve marktleiders op het gebied van tuingereedschap. Of het nu gaat om bewatering, gazononderhoud of snoeigereedschap, Gardena heeft voor iedere klus in de tuin de juiste oplossing. Om kwaliteit te waarborgen test Gardena alle artikelen meerdere malen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit garandeert de beste kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier het gehele Gardena assortiment.

Extra informatie

Merk

DPD Shipping Product
Garantie

Materiaal

Order code

Shopserver ID

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo