Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Gardena wandslangenbox rollup 35 meter

235,00

3 op voorraad

Beschrijving

Met de wandslangenbox RollUp XL is het bewateren van een grote tuin aangenaam en eenvoudig. Je bevestigt de compacte slangopslag permanent op de muur van je huis en sluit deze met een aansluitslang aan op de kraan. Dankzij de 35 meter lange slang en de 180 graden draaibare slangenbox is het heerlijk om de planten te bewateren en is dit geen corvee meer. De slangenhouder volgt je bewegingsrichting en voorkomt dat de slang gaat knikken of in de war raakt. Nadat je de slang tot de gewenste lengte voor het bewateren hebt uitgetrokken, grijpen de zeer korte vergrendelingspunten zich automatisch vast en blokkeren ze de slang zodra je stopt. Door lichtjes aan het uiteinde van de slang te trekken, wordt het vergrendelmechanisme ontgrendeld en wikkelt een geïntegreerde stalen veer de verlengde tuinslang volledig automatisch, betrouwbaar en gelijkmatig voor je op. Dankzij de innovatieve RollControl-technologie gebeurt het oprollen veilig en gecontroleerd. De geïntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang netjes en gelijkmatig wordt opgerold, zonder dat deze in de knoop raakt. De kraan- en slangaansluitingen van de slangenbox maken deel uit van het Original GARDENA System, zodat je op elk gewenst moment andere GARDENA opzetstukken kunt aansluiten. Je hebt altijd de GARDENA mondstukken bij de hand: ze kunnen onder de muurbeugel worden bevestigd en daar worden opgeborgen om ruimte te besparen. Het hoogwaardige materiaal is UV- en vorstbestendig en bestand tegen weersinvloeden. Daarom kan het systeem het hele jaar door worden gebruikt. Bovendien is de slangopslag beveiligd met een antidiefstalvoorziening. Alle benodigde aansluit- en montageonderdelen worden bijgeleverd in de wandslangenbox RollUp: een muurbeugel, een aansluitslang, alle benodigde Original GARDENA System onderdelen en een mondstuk met twee verschillende sproeiopties. GARDENA geeft vijf jaar garantie op de hoogwaardige slangopslag. Bewatering die altijd gebruiksklaar is , dankzij de GARDENA wandslangenbox RollUp XL.

Slang lengte 35 meter, slangdiameter 13 mm

Praktische en ruimtebesparende slangopslag. Dankzij de wandslangenbox heeft u de tuinslang altijd bij de hand. Sproeiers, tuinspuiten en wasborstels kunnen eenvoudig aan de muurbeugel worden opgehangen en opgeborgen.

Voor comfortabel en flexibel water geven. Dankzij de praktische muurbeugel is de slangenbox 180 ° zwenkbaar. Hierdoor kun je flexibel elke hoek van de tuin besproeien zonder de slang te knikken. Na gebruik kan de compacte box eenvoudig op de muur worden geklapt om ruimte te besparen.

Moeiteloze bediening. De tuinslang vergrendelt automatisch op de gewenste lengte dankzij de ingebouwde korte vergrendelingspunten. Zo kun je gemakkelijk je bewateringswerk doen en heb je maximale bewegingsvrijheid.

Direct klaar voor gebruik. De wandslangenbox RollUp XL wordt geleverd met een muurbeugel, een tuinslang van 35 meter, een aansluitslang, alle benodigde originele GARDENA-system onderdelen en een tuinspuit met twee verschillende sproeistanden.

Geen knikken of knopen. De wandslangenbox heeft een geïntegreerde slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder knikken of knopen.

UV- en vorstbestendig. De slangenbox is beschermd tegen de elementen met zowel UV- als vorstbescherming. Dit betekent dat hij in alle vier de seizoenen kan worden gebruikt.

De garantie van 5 jaar garandeert de hoge kwaliteit. Gedetailleerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde bedieningshandleiding of online op www.gardena.com/warranty. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.

Extra informatie

Merk

Order code

Shopserver ID

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo