Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Gardena TeleCut heggenschaar

66,95

8 op voorraad

Beschrijving

Je verlengde arm bij de heg. De TeleCut heggenschaar van GARDENA overtuigt met een groot aantal handige eigenschappen en een garantie van maar liefst 25 jaar. Met de uitschuifbare telescopische handgrepen vergroot je je bereik tot 20 centimeter. Je heeft geen ladder nodig en voorkomt onnodig strekken. Ondanks de verlenging staat de volledige kracht tot je beschikking. De messen hebben gekartelde randen om grotere oppervlakken met hoge precisie en zeer efficiënt te snoeien en zorgen er bovendien voor dat bladeren en twijgen niet wegglijden tijdens het snoeien, maar in het snijgebied worden gehouden. De antikleefcoating zorgt ervoor dat er niks aan het mes blijft kleven.
Naast zijn geweldige functionaliteit maakt de TeleCut ook indruk met zijn ergonomie. De ErgoTec-handgrepen zijn zeer ergonomisch en bieden een goede grip. De briljante demping voorkomt onnodige weerstand en beschermt uw gewrichten en handen beschermen. Je kunt hierdoor langer doorgaan met snoeien en het lage gewicht van de aluminium handgrepen draagt hier zeker ook aan bij. Weg met tijdrovende irrigatietaken en geniet het hele seizoen van je balkon en terras met prachtige en goed verzorgde planten en bloemen – ongeacht hoe lang je op vakantie of op zakenreis bent.

Soms ontbreken er maar enkele centimeters om op een moeilijk bereikbare plek te komen. Nu kun je de telescopische as van de TeleCut met 20 centimeter verlengen om het bereik van 70 tot 90 centimeter te vergroten. Op deze manier kun je op die verafgelegen plekken knippen zonder een ladder op te klimmen. De bladen van deze heggenschaar hebben een gekartelde rand die je goed van dienst zal zijn. Dit komt omdat de snijkant altijd een hoog mate van efficiency bereikt bij het knippen van grote oppervlakken. De gekartelde rand houdt het te snijden materiaal in het snijgebied van de schaar en voorkomt dat het wegglijdt. Dit resulteert in een hogere effectiviteit, vooral bij het knippen van grote oppervlakken. De TeleCut heggenschaar wordt gekenmerkt door ErgoTec-handgrepen. Deze zijn rond en goed uitgebalanceerd en hebben daarom een zeer ergonomische vorm voor het knippen van heggen, zodat de schaar in elke positie perfect in de handen ligt. GARDENA heggenscharren hebben een zachte buffer die voor goede demping zorgt, zijn weinig belastend voor de gewrichten en zorgen voor meer comfort. De messen hebben een antikleeflaag. Dit vermindert wrijving, zorgt voor eenvoudig schoonmaken en beschermt de schaar tegen roest. Door het gebruik van aluminium handgrepen is de TeleCut licht in gewicht en toch duurzaam. Dit bespaart energie en zorgt voor een lange levensduur van de schaar.

Extra informatie

Merk

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo