Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Reguleerbare einddruppelaar 1-8l

7,75

27 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

De GARDENA Reguleerbare Einddruppelaar met een capaciteit van 1-8 liter per uur is een specifiek onderdeel van het GARDENA Micro Drip System, een geavanceerd druppelirrigatiesysteem dat is ontworpen om planten, bloemen, struiken en andere vegetatie in tuinen en landschappen op een efficiënte en waterbesparende manier te besproeien.

De term “Reguleerbare Einddruppelaar” geeft aan dat deze druppelaar instelbaar is, waardoor gebruikers de waterafgifte kunnen aanpassen binnen een bereik van 1 tot 8 liter per uur. Dit biedt flexibiliteit en precisie bij het leveren van water aan verschillende planten, bodemtypes, klimaatomstandigheden en irrigatiebehoeften in de tuin.

De GARDENA Reguleerbare Einddruppelaar is ontworpen voor eenvoudige installatie en aanpassing binnen het Micro Drip System. Door de instelbare waterafgifte kunnen tuiniers de irrigatie afstemmen op de specifieke behoeften van hun planten, wat resulteert in een op maat gemaakte en efficiënte irrigatieoplossing.

Het gebruik van een GARDENA Reguleerbare Einddruppelaar met een capaciteit van 1-8 liter per uur biedt een effectieve en waterbesparende benadering van tuinirrigatie, waarbij water nauwkeurig wordt afgegeven daar waar het het meest nodig is.