Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Regelbare druppelaar

8,95

5 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

Een GARDENA regelbare druppelaar is een specifiek onderdeel van het GARDENA Micro Drip System, een geavanceerd druppelirrigatiesysteem ontworpen om planten, bloemen en struiken op een efficiënte en nauwkeurige manier te besproeien.

De term “regelbare druppelaar” geeft aan dat deze druppelaar instelbaar is, wat gebruikers de mogelijkheid biedt om de hoeveelheid waterafgifte aan te passen op basis van de specifieke behoeften van hun planten, bodemtype, of klimaat. Door de waterafgifte te regelen, kunnen tuiniers de irrigatie optimaliseren, waterverbruik minimaliseren en zorgen voor een gerichte en efficiënte besproeiing.

De GARDENA regelbare druppelaar is ontworpen voor eenvoudige installatie en aanpassing binnen het Micro Drip System. Gebruikers kunnen de druppelsnelheid aanpassen om te voldoen aan de irrigatiebehoeften van verschillende planten of gebieden in hun tuin, waardoor een op maat gemaakt en waterbesparend irrigatiesysteem ontstaat.

Deze druppelaar is een essentieel onderdeel voor het creëren van een effectieve en geautomatiseerde irrigatieoplossing, waarbij water nauwkeurig wordt afgegeven daar waar het het meest nodig is.