Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Micro sproeier 90ao

4,25

14 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

Een GARDENA Micro sproeier van 90ao is waarschijnlijk een onderdeel van het GARDENA Micro Drip System, een irrigatiesysteem ontworpen voor het nauwkeurig besproeien van planten en bloemen in tuinen.

De term “90ao” suggereert dat de sproeier een sproeipatroon heeft van 90 graden. Dit betekent dat de sproeier water kan verspreiden in een hoek van 90 graden, wat handig kan zijn voor het gericht besproeien van specifieke plantzones of gebieden in de tuin.

De GARDENA Micro sproeier met een sproeipatroon van 90 graden zou ideaal zijn voor het creëren van een geconcentreerde waterafgifte binnen een specifiek bereik. Hiermee kunnen tuiniers de irrigatie aanpassen aan de behoeften van hun planten, waarbij ze waterverlies minimaliseren en efficiëntie bevorderen.

Net als andere onderdelen van het GARDENA Micro Drip System is deze sproeier ontworpen voor eenvoudige installatie en aanpassing, waardoor gebruikers een op maat gemaakt irrigatiesysteem kunnen creëren dat voldoet aan de unieke eisen van hun tuin. Het gebruik van dergelijke micro sproeiers helpt bij het bevorderen van gezonde plantengroei door een gerichte en gecontroleerde watertoevoer.