Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Micro sproeier 360ao

4,25

9 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

Een GARDENA Micro sproeier 360° is een precisie-irrigatieonderdeel dat behoort tot het GARDENA Micro Drip System, een geavanceerd druppelirrigatiesysteem voor tuinen en planten.

De term “360°” in de beschrijving van de sproeier geeft aan dat deze een volledige cirkel van 360 graden kan besproeien. Dit betekent dat de sproeier water gelijkmatig en in een volledige cirkel rondom de locatie van de sproeier kan verspreiden. Het biedt dus een brede dekking, ideaal voor het besproeien van planten, bloemenbedden of specifieke zones in de tuin.

De “ao” in “360ao” zou kunnen staan voor “adjustable outlet” of “adjustable orifice”, wat zou aangeven dat de sproeier een verstelbare uitlaat of opening heeft. Dit kan betekenen dat gebruikers de hoeveelheid water die wordt afgegeven, kunnen aanpassen op basis van de specifieke behoeften van hun planten of de bodemcondities.

Het GARDENA Micro sproeier 360° is ontworpen om efficiënt water te leveren waar het het meest nodig is. Door zijn veelzijdigheid is het ideaal voor gebruik in diverse tuinomgevingen, van bloembedden en borders tot grotere plantgebieden. Het sproeipatroon zorgt voor een gelijkmatige irrigatie, wat kan bijdragen aan een gezonde groei van planten en een waterbesparende benadering.

Het gebruik van de GARDENA Micro sproeier 360° binnen het Micro Drip System biedt tuiniers de mogelijkheid om een op maat gemaakt irrigatiesysteem te creëren dat voldoet aan de specifieke behoeften van hun tuin. Het bevordert een efficiënte en gerichte watertoevoer, wat resulteert in gezondere planten en een verminderd waterverbruik.