Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Mds zwenksproeier os 90

23,95

5 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

De GARDENA MDS zwenksproeier OS 90 is een geavanceerd irrigatieapparaat dat is ontworpen om een gelijkmatige en efficiënte besproeiing van uw gazon of tuin te bieden. Hier is een omschrijving van de kenmerken en voordelen van deze zwenksproeier:

  1. Bereik: De GARDENA OS 90 zwenksproeier heeft een instelbaar bereik, waardoor u de sproeiafstand kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van uw tuin. Dit maakt het mogelijk om een consistent en gelijkmatig sproeipatroon te creëren dat voldoet aan de afmetingen en vorm van uw buitenruimte.
  2. Instelbare Sproeibreedte: Met de mogelijkheid om de sproeibreedte aan te passen, kunt u de dekking en intensiteit van de besproeiing regelen, waardoor u optimale resultaten kunt behalen en water kunt besparen door alleen de benodigde gebieden te besproeien.
  3. Robuuste Constructie: De GARDENA OS 90 zwenksproeier is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen, zelfs bij regelmatig gebruik en blootstelling aan de elementen. De robuuste constructie zorgt voor een langdurige prestatie en weerstand tegen slijtage.
  4. Eenvoudige Aanpassing: De zwenksproeier is uitgerust met handige instelknoppen en draaimechanismen waarmee u de sproeiparameters eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke voorkeuren en tuinvereisten. Dit maakt het gemakkelijk om de besproeiing af te stemmen op verschillende planten, bodemtypes, en klimatologische omstandigheden.
  5. Efficiënte Waterverdeling: Door gebruik te maken van een zwenkmechanisme verdeelt de GARDENA OS 90 zwenksproeier het water gelijkmatig over het beoogde gebied, wat resulteert in een efficiënte en effectieve besproeiing die voldoet aan de behoeften van uw planten en tuin.

Samenvattend biedt de GARDENA MDS zwenksproeier OS 90 een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor het besproeien van uw buitenruimte, met instelbare functies, robuuste constructie en efficiënte waterverdeling om te zorgen voor een gezonde en weelderige groei van uw planten en gazon.