Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Kraanstuk 21mm (g 1/2)

3,50

15 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

Het GARDENA Kraanstuk met een diameter van 21 mm (G 1/2) is een essentieel onderdeel dat ontworpen is om een veilige en betrouwbare verbinding te bieden tussen uw buitenkraan en tuinslang. Hier is een beschrijving van de kenmerken en voordelen van dit GARDENA kraanstuk:

  1. Standaarddraadmaat: Met een diameter van 21 mm en een G 1/2 inch draadmaat is dit kraanstuk compatibel met veel standaard buitenkranen en tuinslangen, waardoor een universele pasvorm en eenvoudige installatie mogelijk zijn.
  2. Duurzame Constructie: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt het GARDENA kraanstuk een robuuste en duurzame prestatie, bestand tegen slijtage, corrosie en blootstelling aan verschillende weersomstandigheden in uw tuinomgeving.
  3. Veilige en Betrouwbare Verbinding: Het kraanstuk is ontworpen met hoogwaardige afdichtingsmaterialen en een stevige constructie, waardoor het zorgt voor een waterdichte en betrouwbare verbinding tussen de buitenkraan en tuinslang, waardoor lekkage en verspilling van water worden geminimaliseerd.
  4. Eenvoudige Installatie: Het GARDENA Kraanstuk is voorzien van een gebruiksvriendelijk ontwerp dat een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt, waardoor tuiniers en huiseigenaren het gemakkelijk kunnen bevestigen, aanpassen en gebruiken met hun bestaande buitenkraan en tuinslangen.
  5. Compatibiliteit: Door zijn standaardafmetingen en ontwerp is het GARDENA kraanstuk compatibel met een breed scala aan GARDENA-producten en tuinaccessoires, waardoor gebruikers flexibiliteit en veelzijdigheid krijgen bij het creëren en onderhouden van hun buitenruimte.

Samenvattend biedt het GARDENA Kraanstuk met een diameter van 21 mm (G 1/2) een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verbinden van uw buitenkraan met tuinslangen en irrigatiesystemen, met functies die zorgen voor compatibiliteit, eenvoudige installatie, en waterdichte prestaties