Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Elektr. grasmaaier powermax 32/1200

119,95

1 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

De GARDENA Elektrische Grasmaaier PowerMax 32/1200 biedt een efficiënte en betrouwbare manier om je gazon te maaien, met krachtige prestaties en gebruiksgemak. Deze grasmaaier is ideaal voor kleinere tot middelgrote gazons en zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige snede.

Met zijn krachtige 1200W elektromotor levert de PowerMax 32/1200 voldoende vermogen voor een grondige maaiervaring. De grasmaaier beschikt over een maaibreedte van 32 cm, waardoor hij perfect is voor kleinere gazons en moeilijk bereikbare plekken. Met de centrale maaihoogte-instelling kun je eenvoudig de gewenste maaihoogte kiezen, zodat je gazon er altijd precies zo uitziet als jij wilt.

Het ErgoTec handvat van de PowerMax 32/1200 zorgt voor een comfortabele grip tijdens het maaien en kan eenvoudig worden aangepast aan je lengte, waardoor je ergonomisch kunt werken. Bovendien is de grasmaaier voorzien van een grasopvangbak van 29 liter om het gemaaide gras netjes op te vangen en te voorkomen dat het op je gazon blijft liggen.

Dankzij het lichte en compacte ontwerp van de PowerMax 32/1200 is de grasmaaier gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen. De inklapbare duwboom zorgt ervoor dat de grasmaaier weinig ruimte in beslag neemt in je garage of schuur, waardoor hij ideaal is voor mensen met beperkte opslagruimte.

Kortom, de GARDENA Elektrische Grasmaaier PowerMax 32/1200 biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het onderhouden van je gazon, met uitstekende maairesultaten en comfortabel gebruiksgemak.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende