Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Einddruppelaar 2l

9,95

6 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

Een GARDENA Einddruppelaar van 2 liter is een specifiek onderdeel dat ontworpen is voor nauwkeurige druppelirrigatie binnen het GARDENA Micro Drip System.

De einddruppelaar met een capaciteit van 2 liter is bedoeld om individuele planten, struiken of bloembedden gericht en efficiënt van water te voorzien. In plaats van een algemene besproeiing, levert de einddruppelaar water in druppelvorm direct bij de wortelzone van de plant. Dit bevordert een gerichte irrigatie, waarbij waterverlies door verdamping wordt geminimaliseerd en de planten optimaal worden voorzien van de benodigde hoeveelheid vocht.

De capaciteit van 2 liter verwijst naar de hoeveelheid water die de druppelaar kan afgeven gedurende een bepaalde periode. Dit kan worden aangepast op basis van de behoeften van de specifieke plantensoorten of de bodemomstandigheden.

De GARDENA Einddruppelaar is ontworpen voor eenvoudige installatie in het Micro Drip System, waardoor tuiniers de mogelijkheid hebben om een aangepast irrigatiesysteem te creëren dat voldoet aan de unieke behoeften van hun tuin. Het gebruik van einddruppelaars zoals deze biedt een waterbesparende oplossing en helpt bij het bevorderen van gezonde groei en ontwikkeling van planten door een gecontroleerde en gerichte watertoevoer.

Kortom, de GARDENA Einddruppelaar van 2 liter is een essentieel onderdeel voor tuiniers die streven naar een efficiënte, gerichte en waterbesparende irrigatiemethode voor hun planten en bloemen.