Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Einddruppelaar 2l

8,25

9 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

e GARDENA Einddruppelaar met een capaciteit van 2 liter is een specifiek onderdeel van het GARDENA Micro Drip System, een geavanceerd druppelirrigatiesysteem dat is ontworpen om planten, bloemen, struiken en andere vegetatie in tuinen en landschappen op een efficiënte en waterbesparende manier te besproeien.

De term “Einddruppelaar” geeft aan dat deze druppelaar wordt gebruikt aan het uiteinde van een irrigatieleiding of -buis, waardoor een nauwkeurige en gecontroleerde waterafgifte mogelijk is op specifieke locaties of planten in de tuin. Met een capaciteit van 2 liter per uur biedt deze druppelaar een gelijkmatige en consistente watertoevoer, waardoor planten worden voorzien van de benodigde hydratatie voor gezonde groei en ontwikkeling.

De GARDENA Einddruppelaar is ontworpen voor eenvoudige installatie en aanpassing binnen het Micro Drip System. Gebruikers kunnen de waterafgifte van de druppelaar afstemmen op de specifieke behoeften van hun planten, bodemtype, klimaat en irrigatievoorkeuren, waardoor een op maat gemaakte en efficiënte irrigatieoplossing ontstaat.

Het gebruik van een GARDENA Einddruppelaar met een capaciteit van 2 liter per uur kan bijdragen aan een effectieve en waterbesparende benadering van tuinirrigatie, waarbij water nauwkeurig wordt afgegeven daar waar het het meest nodig is. Voor specifieke technische details, installatie-instructies, of andere productgerelateerde informatie, is het raadzaam om de producthandleiding of de officiële GARDENA-website te raadplegen.