Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA – Select Computer Besproeiingscomputer – 3 Besproeiingen Per Dag

65,00

1 op voorraad

Beschrijving

GARDENA – Select Computer Besproeiingscomputer – 3 Besproeiingen Per Dag

Flexibele, automatische besproeiing. Met behulp van de GARDENA besproeiingscomputer kan de besproeiing flexibel en individueel worden ingesteld. Er kunnen maximaal drie verschillende en onafhankelijke planningen worden gemaakt. Het apparaat werkt op batterijen, is rechtstreeks op de kraan aangesloten en kan eenvoudig worden bediend met alleen een draai- en drukknop om de gegevens te selecteren en te bevestiging. Een gemakkelijk leesbaar display toont alle instellingen in één oogopslag. Het weerbestendige bedieningselement kan worden verwijderd. De besproeiingscomputer Select kan worden gebruikt in combinatie met een GARDENA bodemvochtigheidssensor.

Energievoorziening: 1 x 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd)
Sensor connectie: Ja
Werkdruk Min 0.5 bar – Max 12 bar
Draad: Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4) en 33.3 mm (G1) draad
Besproeiingen per dag: 3
Besproeiingsduur: 0 h 1 min – 7 h 59 min
Besproeiingsfrequentie: individuele selectie van irrigatiedagen

Topkwaliteit product. GARDENA’s Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.

Automatische en tijdbesparende bewatering. Met een GARDENA Water Control wordt uw tuin betrouwbaar en eenvoudig besproeid – zelfs als u niet thuis bent. Dit zorft voor meer vrije tijd, een weelderig groen gazon en fraaie, gezonde planten. Als het automatische bewateringssysteem in de vroege ochtenduren of later in de avond wordt gestart, gaat er minder water verloren door verdamping. Dit bespaart geld en zorgt voor een gerichte, geoptimaliseerde besproeiing.

Eenvoudige bediening. De Water Control is eenvoudig instelbaar met een draai- en drukschakelaar voor selectie van de gegevens en ter bevestiging. Een goed leesbaar LC-display toont alle instellingen in één oogopslag. De weerbestendige bedieningseenheid is afneembaar om de instellingen in te voeren. De optionele sleutelvergrendeling voorkomt ongewenste wijzigen van de instellingen.

Flexibele besproeiing met drie schema’s. Er kunnen drie verschillende en onafhankelijke schema’s worden gemaakt voor het besproeiingssysteem. De starttijd, duur en weekdagen van de besproeiing kunnen worden aangepast. Zeer flexibele schema’s kunnen worden ingesteld op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Plantenkenners gebruiken dit bijvoorbeeld voor extra voorbewatering, waarmee de bodem en wortels wordt voorbereid voor de latere hoofdbesproeiing. Dit verbetert de waterabsorptie en plantengroei.

‘Water Now’ functie. Als de bewatering direct moet worden gestart, kan dit handmatig zonder de unit van de kraan af te halen of de instellingen te wijzigen.

‘Safe Stop’ technologie. De Water Control werkt altijd betrouwbaar dankzij de ‘Safe Stop’ technologie. Als het energieniveau van de batterij te laag is om een bewateringproces volledig te beheersen, wordt dit proces niet gestart. Als de energie van de batterij onvoldoende is, wordt dit getoond in het display. Vervang dan de batterij.

Waterbesparende werking. Bij aansluiting van de GARDENA bodemvochtigheidssensor wordt de automatische besproeiing niet geactiveerd als de bodemvochtigheid toereikend is. Dit maakt een betere watervoorziening voor planten en een waterbesparende besproeiing mogelijk.

Extra informatie

Merk

DPD Shipping Product
Order code

Shopserver ID

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo