Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Gardena Accu trimmer EasyCut 23/18V P4A set

144,95

2 op voorraad

Beschrijving

Gemakkelijk en snoerloos gazon trimmen: de accutrimmer EasyCut 23 / 18V P4A maakt het mogelijk om uw gazon in vorm te krijgen. Zelfs op plaatsen die meestal moeilijk te bereiken zijn! De EasyCut 23 / 18V P4A is erg licht, waardoor het gebruik van het apparaat comfortabeler is. Je kunt de snoerloze trimmer langdurig gebruiken zonder je moe te voelen. Looptijd van de trimmer is maximaal 45 minuten met de batterij, die zich naast de oplader bevindt, inbegrepen in de set. Na een snelle en gemakkelijke montage is de EasyCut 23 / 18V P4A direct inzetbaar. Pas voordat u begint de snoerloze trimmer eenvoudig aan uw behoeften aan – zowel de handgreep is verstelbaar als de telescopische steel. Op deze manier kunt u tijdens het trimmen een rechte en ontspannen houding aanhouden.

Wil je onder obstakels door snijden? Kantel dan eenvoudig de kop van de trimmer. Tijdens het werken is de laadstatus altijd zichtbaar op de led-batterijstatusindicator op het handvat. Maak je geen zorgen over planten die in een bloembed aan de rand van het gazon groeien. De uittrekbare en afneembare plantbeschermer zorgt ervoor dat uw bloemen en struiken goed beschermd zijn.

De GARDENA accutrimmer EasyCut 23 / 18V P4A als kant-en-klare set wordt geleverd met een oplader en een 18V POWER FOR ALL-accu. De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende batterijallianties van toonaangevende fabrikanten. De accu is daarom compatibel met tal van andere gereedschappen in huis en tuin – wat betekent dat u er niet langer voor elk product een hoeft te kopen. U bespaart geld en blijft te allen tijde flexibel! Passie aangedreven door GARDENA – Tuingereedschap op batterijen dat u de vrijheid geeft om te creëren.

Met zijn zeer lage gewicht van slechts 2,4 kg wordt het trimmen van uw gazon gemakkelijk gemaakt, zodat u niet moe wordt als u langer doorwerkt. De EasyCut 23 / 18V P4A in de Ready-To-Use Set wordt geleverd met een 2.0Ah accu en oplader van de 18V POWER FOR ALL ALLIANCE. De looptijd is maximaal 45 minuten of maximaal 1125 m gazonrand per acculading. Het duidelijk zichtbare LED-display direct op het gereedschap geeft het huidige laadniveau van de accu aan. U weet altijd hoe lang u door kunt werken – of wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze. Door de verstelbare telescopische steel kan de trimmer worden aangepast aan uw lichaamsgrootte, terwijl de extra verstelbare handgreep voor ergonomische bediening zorgt. De kop is in hoek verstelbaar voor een werkpositie van 0, 10 of 60 graden. Zelfs moeilijk bereikbare plekken zoals onder een tuinbank, een tafel of onder een trampoline zijn zo gemakkelijk te bereiken. Geavanceerde prestaties dankzij duurzame kunststof mesjes met een werkoppervlak van 23 centimeter, waardoor nauwkeurig, efficiënt en schoon trimmen mogelijk is. GARDENA biedt een garantieverlenging tot drie jaar als u uw aankoop binnen drie maanden registreert op www.gardena.com/registration. Details zijn te vinden via deze link en in de bij het product geleverde gebruiksaanwijzing. Wettelijke rechten zijn zonder beperking van toepassing. Slijtagedelen, accu’s en laders vallen niet onder de garantie. De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten, waarvan de accu’s in tal van apparaten kunnen worden gebruikt. Hierdoor bespaart u geld en blijft u flexibel! Met behulp van de afneembare plantenbeschermer worden uw bloemen en struiken goed beschermd.

Extra informatie

Gewicht 30,0000 kg
Merk

Order code

Shopserver ID

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo